Chickpea Pasta with Avocado and Artichoke

October 19, 2017


Tämä tässä on kuulkaas liian hyvä ja nopea ateria jäädäkseen kokeilematta.

Sauvasekoittimella survotaan paksuksi tahnaksi kaksi avokadoa ja sellainen useimpien ruokakauppojen hyllyiltä löytyvä lasipurkki artisokansydämiä. Sekaan sopii lorauttaa valtaosa artisokkapurnukan öljystä. Pieni ripaus suolaa riittää mausteeksi. Tämä valmis sörsseli on sen verran riittoisaa, että siitä saa kasattua monen monta annosta.

 Kikhernepasta valmistuu siinä sivussa jos ei nanosekunneissa, niin ihan parissa minuutissa. Tuolla meidän uudella induktioliedellä iloisesti yli kattilan reunojen kuohuen. Every. Single. Time.

Joka sotkun arvoinen. Kokeilkaa vaikka.

// This dish right here is too good not to be tried. Mix two avocados with a glass jar of artichoke hearts (available in most markets), including the oil in which the artichokes are preserved. Add a tiny bit of himalayan rose salt and that's it. I'd like to say this amount of sauce serves four.

Chickpea pasta will be ready in nanoseconds (or three minutes), boiling all over the induction cooktop. Every. Single. Time. Trust me, worth every floody mess I've made.

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts.

© Erica Karppinen / Design by Fearne